Ador ciocolata și recunosc cu fiecare ocazie!
Nu știu de ce, tot timpul m-am gândit că rețeta de brownie este complicată. Dar am găsit-o pe aceasta pe net și am zis că trebuie să încerc. A ieșit foarte bună și pufoasă. Eu am folosit ciocolată neagră cu ghimbir și mi se pare că a fost exact ce trebuie pentru a scoate puțin în evidență clasica rețetă de brownie.
Dacă nu găsiți ciocolată neagră cu ghimbir, se poate adăuga în compoziție puțin ghimbir proaspăt răzuit.
Brownie
Ingredients
- 3 buc ouă
- 150 g zahăr
- 60 g făină
- 80 g cacao
- 150 g unt
- 250 g ciocolată neagră (opțional cu ghimbir)
- sare
- esență de vanilie
Instructions
- se bat ouăle cu zahărul până își dublează volumul3 buc ouă, 150 g zahăr
- se adaugă făina, cacao, esența de vanilie și puțină sare60 g făină, 80 g cacao, sare, esență de vanilie
- se topește untul și ciocolata la bain-marie și se amestecă cu restul ingredientelor150 g unt, 250 g ciocolată neagră
- se pune la cuptorul preîncălzit la 180° timp de 30 min
Se servește cu înghețată de vanilie. Delicios!