Respect. Incredere. Curaj. Cateva calitati la care m-am gandit cand am fost intrebata ce inseamna pentru mine picioare de podium.

Facand o schimbare de perspectiva, picioare de podium inseamna si picioare frumoase, tonifiate, cu aspect sanatos. Tocmai de aceea va scriu, sa va spun ca impreuna cu Philips si World Class, am dat startul provocarii “Picioare de podium”, prin antrenamente si tratament dedicate picioarelor!

Phillips Lumea a inceput sa contureze povestea Picioare de podium la finalul anului 2016, pornind de la acesta idee simpla: picioarele sunt foarte importante pentru increderea, feminitatea si imaginea personala a noastra, a femeilor. Si, prin oferirea unei solutii de epilare cu tehnologia IPL, cu ajutorul Lumea, Philips sustine si incurajeaza femeile de a avea picioare sanatoase si frumoase. Va las aici link-ul cu mai multe detalii si informatii despre tratamentul cu Philips Lumea: http://philips.to/2xIhfhy

Anul acesta, Philips Lumea a dus acest concept la urmatorul nivel, si a venit cu initiativa primului antrenament exclusiv:

Picioare de podium Workout by Philips Lumea. Motivated by WorldClass.

Astfel, World Class introduce in premiera, o clasa dedicata pentru antrenamentul picioarelor, pe care o vom face impreuna.

Asa se face ca, timp de 8 saptamani, ne intalnim in fiecare vineri la ora de..picioare. Clasele din program sunt clase pe care probabil le-ai mai intalnit la World Class, insa pe langa faptul ca antrenamentele sunt gandite sa te faca sa transpiri, cuprind in mare parte exercitii dedicate strict zonei inferioare a corpului, menite sa contureze picioarele si muschii fesieri. Si, bineinteles urmate in paralel de tratamentul cu Philips Lumea, picioarele voastre vor risca sa aiba un aspect si mai frumos si sanatos.

Startul programului de antrenament l-am dat pe 13 octombrie, alaturi de 15 fete foarte motivate, care au acceptat provocarea #picioaredepodium, si continuam pana pe 8 decembrie inclusiv. Vreau sa felicit toaaateee fetele care au fost prezente la START! Am facut un antrenament pe masura si v-ati descurcat excelent! ↓

Participarea la primul program de antrenament este limitata si se va face doar prin provocari pe care le voi adresa pe retelele de socializare. Deci, fiti pe faza. 🙂

Intre timp, ne vedem la salaaaa.

Picioare de Podium Workout. Motivated by World Class

100%

VREI SĂ AI ACCES LA OFERTE EXCLUSIVE, SĂ FII LA CURENT CU NOUTĂȚILE ȘI...

10% REDUCERE

LA PRIMA COMANDĂ?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Anca Surdu

Author Anca Surdu

More posts by Anca Surdu

Leave a Reply