Programul Picioare de Podium Workout by Philips, Motivated by World Class & Trained by me, a ajuns la sfarsit.

Dupa 8 saptamani de antrenamente intense si tratament cu #philipslumea, ma declar multumita si fericita pentru aceasta experienta.

Va aduc aminte putin despre ce am facut in aceste 8 saptamani. Pe scurt, ne-am intalnit in fiecare vineri la antrenamente si timp de aproximativ 1 ora, am transpirat, am muncit, am ras, am fost serioase si cel mai important, ne-am ales cu #picioaredepodium si ne-am bucurat impreuna de rezultate. Ah, la fel de important, am facut multe poze si am postat pe retelele de socializare insights din timpul antrenamentelor. Sper ca ne urmariti si acolo! 🙂

Dupa cum va spuneam in primul articol, a fost un program pilot, participarea fiind pe baza de invitatii si concursuri. Ma bucur enorm pentru interesul aratat acestui program si pentru faptul ca am reusit, atat eu cat si fiecare participanta la ore, sa motivam si alte femei sa fie active si sa ia initiativa. Iar impreuna cu Philips Lumea, sa capete mai usor picioarele dorite: fine si cu aspect sanatos.

Cat despre participante, fetelor, a fost o provocare sa va antrenez. Va felicit din suflet si sper ca sunteti mandre de voi, de picioarele voastre si de diplomaaa!

Picioare de Podium Workout

100%

#picioaredepodium

VREI SĂ AI ACCES LA OFERTE EXCLUSIVE, SĂ FII LA CURENT CU NOUTĂȚILE ȘI...

10% REDUCERE

LA PRIMA COMANDĂ?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Anca Surdu

Author Anca Surdu

More posts by Anca Surdu

Leave a Reply