FIND YOUR WELLNESS

Intuitiv

Atingerea obiectivelor nu trebuie să fie un drum confuz sau extrem de dificil. Este suficient să urmezi o metodă simplă și câțiva pași de bază.

Începi imediat

Ghidurile online de antrenament, nutriție sau lifestyle sunt digitale și sunt disponibile oriunde.

Accesibil

Achiți materialele o dată și te bucuri de ele pe viață. Le poți descărca imediat pe orice device.

The Movement Guide

104,00 leiAdaugă în coș

Testimoniale

Programul m-a ajutat în mod real în a-mi structura o rutină de sport și alimentație. Având video-uri demonstrative cu antrenamente, mi-a servit drept inspirație pentru antrenamentele pe care le făceam deja fie acasă, fie la sală.

- Cătălina Olteanu -

Antrenamentele de la Anca au apărut în viața mea într-o perioadă în care aveam mare nevoie de o schimbare. Ele sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru cineva cu mai multă experiență. Anca explică foarte bine modul în care trebuie executate antrenamentele astfel încât ele să fie făcute cât mai corect. Exercițiile sunt diverse și implică toate grupele musculare astfel încât să te țină în priză pe toată durata antrenamentului.

- Ștefania Mocanu -

Deși mă antrenam singur de câteva ori pe săptămână, nu reușseam să ajung la rezultatele dorite. Așa am ajuns la decizia de a lucra cu un antrenor personal. Anca a fost alegerea naturală cunoscând-o de când preda clase de group fitness. Antrenamentele cu ea au adus varietate, de la antrenamente "ușoare" la antrenamente mai grele. Niciun antrenament nu seamănă cu altul, nici ca exerciții, nici ca intensitate, fiecare fiind adaptat la starea fizică din ziua respectivă. De asemenea, planul alimentar de la Anca a avut și el o mare importanță, fiind bine integrat cu antrenamentele și obiectivele mele. Sunt super mulțumit de rezultate și de colaborarea cu ea și p recomand cu încredere.

- Dan-Mihai Iorgulescu -

You will never be ready

Just START
close

VREI SĂ AI ACCES LA OFERTE EXCLUSIVE, SĂ FII LA CURENT CU NOUTĂȚILE ȘI...

10% REDUCERE

LA PRIMA COMANDĂ?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.