Politică de livrare

Livrările se efectuează în termen de 2-3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii.

În zilele de sâmbătă și duminică nu se fac livrări. Rețineți faptul că, în anumite situații, mai ales în perioada sărbătorilor sau de Black Friday, timpul de livrare se poate prelungi, fapt ce poate rezulta din aglomerarea firmelor de curierat sau din alte motive independente nouă. Întârzierea livrării nu se va datora acțiunilor sau  inacțiunilor noastre, ci unui eveniment exterior nouă, situație în care sunteți de acord să nu solicitați atragerea răspunderii noastre în nicio circumstanță. 

Livrăm exclusiv către clienți persoane fizice, persoane juridice, PFA, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiale numai la adrese de pe teritoriul României. Cu ocazia livrării, este obligatoriu ca o persoană majoră să semneze pentru toate produsele expediate. Comanda este considerată livrată atunci când dvs. sau o altă persoană intră în posesia fizică a Produsului, semnătura de primire a comenzii reprezentând dovada livrării produselor.

Produsele sunt livrate astfel:

  •   companii de servicii curierat – Cargus

 

 

Programul de livrare este următorul: în intervalul orar 09.00 – 18.00, în termen de 2-3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii, în România.

Taxele de livrare sunt: 16 ron/comandă.