În articolul de astăzi vă povestesc puțin despre experiența cu prima mea periuță de dinți electrica, și cum să avem un zâmbet mai luminos cu Philips Sonicare DiamondClean.

Am primit acest produs acum aproximativ 2 săptămâni și am început să îl introduc în rutina mea zilnică de curățare a danturii. Chiar dacă susțin lucrurile noi și îmi place tehnologia, nu știu de ce nu m-am gândit niciodată să îmi fac un upgrade la periuța de dinți clasică. Dar mă bucur că s-a întamplat.

Sonicare DiamondClean este foarte ușor de folosit și are un aspect prețios și elegant de care m-am îndrăgostit instant! În mod special modelul pe care îl am eu, Rose Gold Edition, este o bijuterie. 🙂 Periuța se găseste în mai multe variante de culori, potrivite pentru stiluri diferite.

Specificații tehnice

Sonicare DiamondClean asigură o dantură mai sănătoasă și curăță prin cele aproximativ 31.000 mișcari/minut, conform statisticilor, astfel eliminând cu până la de 7 ori mai multă placă bacteriană decât o periuță normală.

Mi-a placut faptul că această periuța are 5 moduri de periaj: Clean, White, Polish, Gum Care și Sensitive. Eu am folosit-o pe modurile Clean – pentru curățare zilnică și White – pentru îndepartarea petelor superficiale și pot spune că sunt foarte mulțumită iar dinții sunt vizibil mai albi.

Un alt aspect foarte util este cronometrul. Periuța se oprește singură după 2-3 minute de periaj, în funcție de modul de curățare ales, iar la fiecare 30 de secunde scoate un sunet care te atenționează să schimbi partea.

Sonicare DiamonClean are un sistem de încărcare dublu și la fel de elegant, cu ajutorul unui pahar de încarcare sau a tocului portabil cu USB.

zambet mai luminos cu philips sonicare diamondclean

Această periuță a reușit să mă cucerească prin ceea ce poate face în comparație cu o periuța manuală iar de cand o folosesc am observat îmbunătățiri la nivelul igienei orale, aspectul dinților fiind mai luminos.

Din punctul meu de vedere, este o investiție ce merită făcută dacă puneți preț pe sănătatea danturii și a gingiilor și dacă vreți ca spălatul pe dinți să devină o experiență muult mai placută. 🙂

Aici gasiți mai multe informații despre periuța electrică Philips Sonicare DiamondClean.

Iar aici vă las un articol despre aparatul dentar invizibil Nuvola OP.

Un weekend plin de zambete va urez!

VREI SĂ AI ACCES LA OFERTE EXCLUSIVE, SĂ FII LA CURENT CU NOUTĂȚILE ȘI...

10% REDUCERE

LA PRIMA COMANDĂ?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Anca Surdu

Author Anca Surdu

More posts by Anca Surdu

Leave a Reply