Anca Surdu

Hello

Cred în echilibru și în capacitatea noastră de a ne depăși condiția prin decizi și acțiuni mai conștiente.

Te invit în lumea mea. ✨

What I Do
  • Balanced Lifestyle Promotor
  • Holistic Approach Of Life
  • Former Gymnast Champion
  • Sharing Stories
  • Intuitive Living
  • Personal Coach

Am pășit prima oara într-o sală de gimnastică la vârsta de 4 ani, aveam destul de multă energie iar parinții mei au fost de acord să o consum într-un mod mai productiv. Însă nu putem să vorbim încă de performanță la o vârstă atât de fragedă. La 14 ani am descoperit gimnastica aerobică și m-am îndrăgostit din prima clipă de modul în care sunt îmbinate exercițiile de dificultate, grația mișcării și acompaniamentul muzical, drept pentru care am avut o ascensiune destul de rapidă. După aproximativ un an, am fost selectată să fac parte din lotul național de juniori, în cadrul căruia am caștigat numeroase medalii pe plan mondial și european.

Adevărata provocare a fost când am împlinit vârsta de 18 ani și am trecut la categoria seniori, fiind componentă a lotului național de seniori. A urmat cea mai frumoasă dar și cea mai grea perioadă din cariera de gimnastă. În timp, după multă muncă și câteva eșecuri, au început să apară rezultatele și am adăugat la palmaresul meu medalii după medalii. Concursul din Cancun, Mexic, a reprezentat punctul culminant al carierei mele de gimnastă. Cu trei medalii la Campionatul Mondial, două de aur (trio și grup) și una de argint (echipe), m-am simțit împlinită. Așa că am decis că e timpul să merg mai departe, să visez alt vis.

Gymnastics Highlights

World Championships – TRIO 3:53

World Championships – GROUP 3:13

AEROS – Duet 2:37

Am urmărit mereu ca ceea ce fac să fie din pasiune și la potențialul maxim. Am început să adaug peste baza solidă pe care am clădit-o în sportul de performanță și am trecut la următoarea provocare. Am început să merg la cursuri de fitness și să aprofundez domeniul wellness, să predau clase de group fitness și personal training și să promovez un stil de viață sănătos și echilibrat.

Dublă Campioană Mondială Și Europeană

Maestru Emerit Al Sportului

Multiplă Campioană Națională Și Internațională

Personal Trainer

Health Coach Nutriție Integrativă

Instructor Certificat: Pilates, Yoga, Les Mills Programs, TRX, BOSU

Am creat acest spațiu online, pe care îl mai numesc și spațiu pentru suflet, unde pot sa împărtășesc cu voi lucruri frumoase despre viață: mișcare, lifestyle, mâncare, rețete, dezvoltare personală, produse pe care le recomand, idei și subiecte diverse, cam tot ce e simplu și frumos pe acest Pământ.

Ca fost sportiv de performanță, mișcarea este în topul listei mele de pasiuni, însă am ințeles că un stil de viață echilibrat nu înseamnă doar un fizic în formă. Pentru mine, echilibrul este cel mai important. De aceea cred că e important să avem grijă de noi ca întreg, să ne acordăm timp pentru abordarea tuturor aspecteleor enumerate mai sus, aspecte care ne fac viața mai frumoasă și ne dezvoltă o gândire mai sănătoasă.

O viață echilibrată înseamnă să avem grijă de noi, trup, minte și spirit.

Projects And Collabs

Birds In Space Project 1:32

Rio Mare – Sport Și Nutriție 3:20

Philips Sonicare – #SonicareChallenge 1:44

București 100 – Yoga In The City 1:46

Străini Cu Vinul 13:45

Exatlon România – Prezentare 1:22

VREI SĂ AI ACCES LA OFERTE EXCLUSIVE, SĂ FII LA CURENT CU NOUTĂȚILE ȘI...

10% REDUCERE

LA PRIMA COMANDĂ?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.